Форум Чернієва

Теми для публікацій та розмов


Наша школа
21 лютого 2011

Політика і влада
21 червня 2010

Сільській школі виповнюється 100 років
20 квітня 2010 (житель села)

Історія села
20 квітня 2010 (житель села)

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

 , користувач 1ua
Тема: Наша школа

Мультимедійні технології – на уроки історії

У Черніївській школі днями відбулося методичне об’єднання вчителів історії на тему: «Використання мультимедійних технологій на уроках історії». Як впроваджується цей досвід на практиці ділилася вчитель-методист цієї школи Світлана Мазак. На прикладі уроку у 7 класі на тему: «Монгольська навала на українські землі», на якому й побували учителі-історики, було використано мультимедійну презентацію. Педагог навчала учнів аналізувати причини феодальної роздробленості Київської Русі, і, як наслідок цього, можливість монголо-татарів завоювати руські землі і встановити своє панування майже на 200 років – розповіли для http://www.briz.if.u...>www.briz.if.ua у школі.

 

Говера Оксана

21 лютого 2011

 , користувач 1ua
Тема: Наша школа
13 липня відбулися збори підприємців с.Черніїв за участі голови сільради Миколи Федоришина та директора Черніївської школи Володимира Лещишина.

Основним питанням на порядку денному було надання фінансової підтримки сільській школі, якій виповнюється 100 років. Урочистості з цієї нагоди відбудуться 10 жовтня, а до того часу необхідно закінчити капітальний ремонт приміщень навчального закладу.

Микола Федоришин поінформував присутніх про виділені кошти із сільського, Тисменицького районного та Івано-Франківського обласного бюджетів: «Загальна сума становить 110 тисяч гривень, цільове призначення котрих – повна заміна вікон у нашій школі,» - зазначив Микола Михайлович. 

До ремонту може долучитися кожен бажаючий: в магазинах села (а їх є 28) відтепер стоятимуть скриньки для збори коштів для школи. Розпорядником цих грошей буде батьківський комітет, який звітуватиме про їх використання на сході селян. 

Ще одне болюче питання обговорили підприємці – ліквідація наслідків цьогорічної стихії та благоустрій села. Червнева та липнева негода принесла багато лиха черніївцям, тому було вирішено зобов’язати мешканців відновити придорожні фоси (канави, окопи). Це питання потребує рішення сільських депутатів, тому воно виноситься на засідання чергової сесії сільської ради та на громадські слухання, які відбудуться у найближчі вихідні.

http://www.briz.if.u...=12074&tid=0

14 липня 2010

 , користувач 1ua
Тема: Наша школа

Голова Тисменицької районної державної адміністрації Володимир Семенів побував на урочистій лінійці у Черніївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Він привітав випускників, учителів, учнів, батьків та місцеву громаду із завершенням навчального року; подякував педагогам за працю, школярам за старанність, випускникам побажав обрати професію за покликанням та своїми успіхами сприяти розбудові України.

На свято Володимир Семенів прибув із розкішним подарунком для школи – мультимедійним комплексом вартістю 12 тисяч гривень, який вручив під гучні оплески директору. До речі, цей рік для Черніївської школи – ювілейний: у вересні тут відзначатимуть 100-річчя - повідомляє сайт http://www.briz.if.u...>www.briz.if.ua .

31 травня 2010


1


  Закрити  
  Закрити